free counters

stockholms väder

torsdag 18 mars 2010

tävling

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Får du inte nog av Robert Pattinson?
Nu kan du vinna biljetter till Twilight-hunkens nya film Remember me.

Robert Pattinson, känd från filmerna Twilight och New Moon, är aktuell med en ny film, det romantiska dramat Remember me. Pattinson spelar Tyler, en ung man som har ett ansträngt förhållande till sin far, spelad av Pierce Brosnan, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally (Emilie de Ravin). Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Förutom Robert Pattinson, Emilie de Ravin (Lost) och Pierce Brosnan ser vi bland andra Chris Cooper, som spelar Ally pappa, Martha Plimpton och svenska superstjärnan Lena Olin.

Remember me hade svensk biopremiär 12 mars. Finest har kommit över 10X2 biljettpaket till valfri föreställning. För att vara med i tävlingen måste du ha en blogg och tipsa om tävlingen med länk. Sedan skickar du oss länken ditt blogginlägg till alexander.erwik@finest.se.

Vi vill ha ditt tävlingsbidrag senast onsdagen den 24 mars. Vinnarna presenteras på finest.se

PS: Du behöver inte ha en blogg på finest för att delta. Din blogg kan ligga på vilken portal som helst.

Inga kommentarer: