free counters

stockholms väder

fredag 15 januari 2010

en rädsla

Blogg listad på Bloggtoppen.se
när man går till en gynekolog eller en läkare som är kille. så kan man bli lite små rädd om killen en en pervers menn dom anstälda inte vet om det. och ayy han nu våltar sig på en tjej pasient. det skulle inte vara så roligt om man fick vara mned om. det är därför jag oftast vill ha tjejer som kurator, gynekolog eller läkare. man vet alldrig hur killar kan hålla på. fast det som får mig att bli så här är filmer man ser på tex wallander mörkret eller stig larsons triologin. där går killar på tjerne. usch.

1 kommentar:

Crow sa...

Det är ytterst få läkare, kuratorer och liknande som blir dömda för våldtäkt. Faktum är att det är större risk att din pojkvän våldtar dig än att någon annan gör det.
Men om det mot förmodan skulle hända att läkaren antastade en patient så är det väldigt få som inte skulle polisanmäla det eller i alla fall anmäla honom till ansvarsnämnden som i sin tur skulle dra hans läkarlinsens. Eller om han nu skulle göra något så skulle det med största sannolikhet inte vara en fullbordad våldtäkt på en gång så du skulle redan han bytt läkare när du tyckte att han tog lite för intimt på dig.