free counters

stockholms väder

söndag 1 februari 2009

sluta mobba henne





jag tycker att folk ska sluta mobba henne. det är inte fult som hon ser ut jag tycker att hon är vacker. hon ser presis ut som en normal kvinna ska se ut. hon är inte överviktig och är inte underviktig. om ni tycker att hon är fet vad är modelerna då. jo den är ju bara gjord av skinn och ben är det mycket finnare det eller. så stå på dig jessica

1 kommentar:

Anonym sa...

En aspekt som du glömmer, är inte våra stjärnor/idoler förebilder för att de är "bättre" än det normala. För att vi ska se upp till dem som föredömen osv så behöver ju de urskilja sig från gemene man/kvinna.

Och om hon nu blir normalviktig (och om normalvikten ska vara någonfrom av genomsnittsvikt så är ju normalvikten högre än optimalt med tanke på alla fetton...) så är hon ju inte längre "bättre" än oss andra och förtjänar således inte längre att vara ett föredöme (iaf gällande utseende som hon varit innan). Dock så har hon ju fortfarande kvar sin sångröst, men det är ovanligt korkat att tro att Jessica Simpson har blivit den hon är endast pga. av hennes sångröst, det faktum att hon är hetare än solen i t.ex. these boots are made for walking videon är attribut som hjälpt henne till att bli en stjärna och föremål för vårt intresse!